Helse

Furu Pollen Fordeler

FURU POLLEN ER NATURENS SUPERMAT VILD PÅ STEROIDER!

Furupollens fordeler er så mangt. En supermat med mer enn 200 bioaktive næringsstoffer. Den inneholder mange antioksidanter (inkludert SOD), vitaminer, mineraler, MSM, og er et komplett protein som inneholder over tjue aminosyrer, inkludert alle åtte essensielle aminosyrer.

BALANSERER HORMONENE, ØKER ENERGI OG LIBIDO

Furuens pollen er en kraftig phytoandrogen, en supermat som har blitt brukt i Asia i tusenvis av år for helse og vitalitet. I Kina sies furu pollen å øke energien, støtte hormoner (endokrine system), øke immuniteten, forbedre sexlysten og fremme sunn aldring. Et selvskap skriver til og med at på grunn av testosteron fordelene så garanteres ereksjon for men, eller pengene tilbake, dette er spesielt fra The Golden Pine Tree.

NOEN AV FURU POLLENS FORDELER:

Energi, Humør, Hud, Libido, Hormoner, Immunitet, Antioksidanter, Komplett protein kilde. Furu pollen er en av dem mest kraftigste næringsrike supermaten på jorden vår. 

Furu pollen er en potent kilde til fyto-androgener og blir derfor en naturlig kilde til testosteron. Disse forbindelsene som er sjeldne å finne i naturen inkluderer Androstenedione, Androgener, DHEA og Androsterone. Vær oppmerksom på at dette ikke er et steroid, og at du derfor ikke vil oppleve noen bivirkninger som sådan.

FURU POLLEN ER BRA FOR KVINNER!

Furu Pollen er gunstig for kvinner også. Kvinner trenger også disse bioidentiske androgenhormonene, bare ikke så mye som menn. Hvis du tar Furu Pollen-pulver, vil du ikke våkne opp med en dyp stemme, muskler og bart.

Menn og kvinner trenger Furu Pollen-pulver av samme grunn – for å effektivt støtte hormonbalansering ved å øke androgener og avgifte xeno-østrogener fra kroppen.

HUD- OG VAKKERHET.

Furu Pollen regnes som en av de beste skjønnhetsmidler for vakkerhet og vitalitet. Det har blitt konsumert av menn og kvinner internt og eksternt (topisk) i tusenvis av år. Furu Pollen hjelper med å gi næring til huden og inneholder visse forbindelser som støtter elastin og kollagen.

HVORDAN FÅ TAK I FURU POLLEN?

 

Furu Pollen kan finnes i noen helse kost butikker, bestilles på internett, eller plukkes gratis i sesongene når furua slipper sin pollen. Min anbefaling er å plukke vilt og fritt selv. Naturen gir oss mye gleder, inspirasjon, indre ro og dypere tilknytning. Lær og oppgrader til et super sunt og potent kostholde- med di beste matvarene fra butikken integrert med ville planter og nyttevekster, helst fra din egen lokale nature! 

Få kunnskap og praksis i hvordan du kan balansere, helbrede eller restituere deg selv, øke energien, livskvaliteten og få en sterk indre sunnhet og vakkerhet. 

Learn to pick & use wild plants in your area now!

2 kommentarer om “Furu Pollen Fordeler

  1. I抳e been exploring for a little bit for any high quality articles or weblog posts in this kind of house . Exploring in Yahoo I eventually stumbled upon this site. Studying this info So i am happy to convey that I have an incredibly just right uncanny feeling I discovered exactly what I needed. I most without a doubt will make certain to do not disregard this website and provides it a glance regularly.

  2. Nice post. I was checking continuously this blog and I am impressed! Very helpful info particularly the last part 🙂 I care for such information much. I was seeking this certain info for a long time. Thank you and best of luck.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *