SPAR PENGER OG MOTVIRK ARBEIDSBELASTNINGER

OPPDRAG ONLINE OG ONSIGHT​

Bevegelses Coaching bedrer sittestillende yrker som kontorarbeid, kjøre og transportbransjen. Stående, gående og fysisk krevende yrker som sykepleier, lagerarbeid og håndverksbransjen.

– Styrke og integrere god holdning, bevegelsesfunksjoner og psykomotorisk utførelse.

– Finner langvarige løsninger mot belastningsskader, ved å endre vaner og mønstre.

– Styrke og integrere god holdning, bevegelsesfunksjoner og psykomotorisk utførelse.

– Kartlegging og individuell tilpasning med utvalgte øvelser for å gi langvarige løsninger/ resultater.

– Avlaste fysisk krevende yrker, til stress avlasting og bedre mentalt fokus og flytsone trening.

– Øke trivsel, kollegial kontakt og det psykososiale arbeidsmiljøet.

– Spare tid, penger og energi ved å ta i bruk løsninger som fungerer.

 

STYRKENDE BEVEGELSER

Et tilpasset trenings og bevegelighetsprogram for bedriftens ansatte, for mer energi, styrke, glede og motivasjon i fellesskap.

Vi finner trenings øvelser som passer alt type arbeid, til både korte og lengre etapper, når og hvor som helst. Treningen kan utføres på treningssenter eller ved å bruke selve arbeidsplassen/kontorlandskapet.

Bygg styrke, utholdenhet og økt bevegelighet som virker forebyggende og bidrar til et bedre fysisk og psykososialt felleskap.

En treningsplan forbi hva ordinære treningssenter kan tilby!

HJEMMEKONTOR TRENING

Unngå ugunstig holdning og redusert bevegelses funksjon. Gi ansatte øvelser som gjør arbeidsdagene lettere og mer effektive.

Det er både fordeler og ulemper med hjemmekontor, fordelene er blant annet å kunne velge sitt eget arbeidsmiljø, samt utfordringer kan være å finne arbeidsro, motivasjon og øvelser som virker stress avlastende – både fysisk og psykisk.

Gjennom online trening og selvbehandling innføres gode metoder og strategier for å overvinne utfordringer og styrke fordelene med å ha hjemmekontor.

Skreddersydde hjemme løsninger for bedrifter og ansatte!

BEDRIFT MINDFULNESS

Mindfulness (Kaizen) i bedriften bidrar til en sunnere sinnstilstand gjennom moderne meditasjon og mindfulness øvelser.

Få verktøy for stressmestring som bedrer ansattes fokus, motivasjon og trivsel for økt effektivitet og produktivitet (gjennom kontinuerlig forbedring). Slik at ansatte kan lettere hente seg inn, unngå distraksjoner, oppnå flytsonen og takle stressende situasjoner.

Med tilpassede mindfulness øvelser i forhold til arbeidsoppgavene sparer bedriften tid, penger og energi. Ansattes mentale helse, trivsel, konsentrasjon og avslappnings evner forbedres. Vi lærer å kjenne signalene som kommer innenfra, forebygge og redusere dette både skader, arbeidsbelastninger, angst, depresjon og utbrenthet før det slår røtter i oss.

TRIGGERPUNKT TERAPI

Frigjør de “usynlige” årsaken bak belastninger og kroppslige utfordringer i arbeidet.

Få assistanse med Triggerpunkt terapi og MFR (myofascial release) for og videre kunne selv behandle hele kroppen  ut fra arbeidssituasjon og fysiske utfordringer.

Reduser smerter, skader, ujevnheter og kroppslige utfordringer. Vi bruker bindevevet (fascia) for å få tilgang og restituere hele kroppen (muskler, nerver, blodårer, organer, ledd osv). Denne assisterende behandlingsformen kan etterhvert gjøres helt på egenhånd, med riktig utstyr (strikk og triggerpunkt baller) og kunnskap gjennom manuell behandlingsmetoder (ATSI).

BEDRIFT YOGA

Yoga for bedrifter tilpasset ansattes behov.

Vi finner riktig Yoga stil (styrkende eller restorativ) med fokus på belastninger som påvirker holdning og bevegelsesfunksjon- tilpasset arbeidstid, sted og behov. 

Få Yoga eller bevegelses rutiner inn i arbeidsuken og opplev mangfoldige helsefordeler i kropp, sinn og følelsesliv. Mer bevegelighets frihet, indre kjerne styrke og støtte med sinnsro og konsentrasjon med på kjøpet.

Trivsel og  glede økes i arbeidsmiljøet, gode kroppslige rutiner bidrar også til gode mentale vaner. Ut fra ansattes behov skreddersys de mest effektive Yoga øvelser.

Hvordan forebygge sittestillende arbeid?

Hvordan avlaste transport og kjøre yrker?

GRATIS KONSULTERING

Få en uforpliktende online samtale for å raskt og effektivt kartlegge hva du trenger.