ANSATTES BEVEGELSER

Gi dine ansatte skreddersydde bevegelses rutiner (mikro-vaner) som forebygger arbeidsbelastninger og gir forbedringspotensial.

Jeg er tilgjengelig både on-site og online for en hyggelig kartleggingssamtale.

UTHOLDENDE STYRKE

Trenings og bevegelighets program for bedriftens ansatte, med fokus på mer energi, styrke, glede og helse motivasjon i fellesskap.

Basert på hva deres fysiske arbeid krever, gir vi ansatte et skreddersydd og motiverende treningsprogram. Ved å trene opp vår unik styrke, utholdenhet og bevegelighet bidrar det til å gjøre arbeidsdagen lettere. Forebygge belastninger, forbedre energinivået, immunsystemet, sosial trivsel og arbeidsglede.

Treningen kan utføres på treningssenter, på hjemmekontoret, på arbeidsplassen/ landskapet både on-site og online.

KONTOR TRENING

Bevegelses rutiner som forebygger ugunstig holdning, bevegelsesfunksjon og mentale påkjenninger.

Tilpasset for sittestillende yrker gis behandling (bodywork) og oppmerksomhetstrening (mindfulness) som vil gjøre arbeidsdagene lettere, mer produktive og ivaretar kollegial trivsel.

Kontor trening gir ansatte verktøy og ressurser som motvirker de sittestillende påkjenningene. Gjennom oppfølging og mikro-vaner dannes optimal holdning, bevegelsesmønster og oppmerksomheten til å selv regulere egen helse og arbeidsinnsats.

MASTER MINDFULNESS

Mental trening gir mestring og verdifull helse vekst til bedriftskulturen.

Tilpasset mindfulness (oppmerksomhetstrening) øvelser ut fra arbeidskrav og behov, som gir mestringsevner til å selv regulere fokus og restituering under arbeid. Forskning viser at når vi gir riktig oppmerksomhet til kroppen, pusten og sinnet så påvirker vi egen helse, velferd og yte evner mer en noe annet!

Vi finner de mest optimale løsningene for en hver person og arbeidssituasjon, perfekte for en bedrift i vekst og ansattes mentale helse.

TRIGGERPUNKT TERAPI

Frigjør årsaken bak belastninger og kroppslige utfordringer i arbeidet.

Få assistanse med Triggerpunkt terapi, MFR (MyoFascial Release) og videre lær ansatte å kunne behandle egen kropp, i henhold til arbeidsbelastningen.

Reduser smerter, skader, ujevnheter og kroppslige utfordringer. Vi bruker bindevevet (fascia) for å få tilgang og restituere hele kroppen (muskler, nerver, blodårer, organer, ledd osv). Denne assisterende behandlingsformen kan etterhvert gjøres helt på egenhånd, med riktig utstyr (strikk og triggerpunkt baller) og kunnskap gjennom manuell behandlingsmetoder (ATSI).

JOBB STREKK (YOGA)

Jobbstrekking (Yoga øvelser) tilpasset ansattes behov.

Opplev riktig Yoga stil (styrkende og/eller restorativ) som motvirker arbeidsbelastninger og forbedre holdning og bevegelsesfunksjon. 

Få Yoga eller jobbstrekk rutiner som sklir rett inn i arbeidsukene og vil gi mangfoldige helsefordeler til kropp, sinn og sosial tilhørighet. Gode bevegelses rutiner og kjerne styrke gir økt sinnsro, trivsel, konsentrasjonsevner og mental helse i arbeidsmiljøet.

Ut fra behovet skreddersys de meste effektive Yoga og  jobbstrekk øvelsene.

external-content.duckduckgo

MOTIVASJONSBOOST

Motivasjonsboost kombinere synergisk hjernen, kroppen og det sosiale arbeidsmiljøet.

Motivasjon drives av indre verdier og påvirkninger fra det ytre miljøet. Riktig ny stimuli øker energi og kobler arbeidslyst og helse.

Ansatte er verdifulle puslespillbrikker i et større bedrifts bilde, ved å bli mer bevisste på egne rolle økes bedriftens visjon og misjon og stimulerer ansatte til å gi mer av seg selv – fordi de får mer, som en viktigere del av helheten.

Med foredrag, teambuilding, mikro-vaner og aktiviteter danner vi sunne vaner, sosial trivsel, folkeskikk og vekst for ansattes helse og bedriftskulturen.

mindfulness-healing-group-therapy

Alle tjenester tilpasses og kombineres til nyoppstartede og allerede godt etablerte bedrifter.

Hvor en vi nå er, er det viktig å bygge gode helse rutiner – slik at produktiviteten og arbeidstilfredsheten vedvarer, og vi unngår unødvendige distraksjoner, belastninger og sparer sykefravær og helsekostnader.

Hvordan forebygge sittestillende arbeid?

Hvordan avlaste transport og kjøre yrker?

KONSULTERING

En uforpliktende samtale for kartlegging av behov