EKSKLUSIVE ONLINE TILBUD

"Hvor fokuset går, strømmer energien vår"

Uten flyt så blir kroppen unødvendig belastet og sinnet mister klarhet og retning som leder til utbrenthet og stress.

Flytsonen hjelper å hente deg inn, når og hvor som helst!

Start pakken

En 75 min Online økt med individuell kartlegging av behov, mål/ønske, en plan oversikt med 1-3 integrerte øvelser innenfor Bevegelighet og Sinnstilstand.

En smakebit på din skreddersydde trening & behandling.

950,- NOK

Standard pakken

En 2,5 timers økt som kan deles på 2 dager, med grundigere kartlegging, sikrere plan med 3-6 integrerte øvelser, inklusivt rehab/prehab og kostholds veiledning. For mer effekt innenfor Styrke, Bevegelighet og Kosthold.

Her får du en større smaksopplevelse som varer lengre!

1850,- NOK

Premium pakken

En 5 timer økt som deles på minimum 2 og maksimum 4 dager. Full kartlegging og en skuddsikker plan med 6-12 integrerte øvelser + Rehab/Prehab, Kosthold Veiledning og tilstandstrening. For full effekt innenfor Styrke, Bevegelighet, Sinnstilstand og Kosthold.

For deg som er sulten på større endringer og resultater!

2850,- NOK

ONLINE KURS

 
Lær hvordan du behandler kroppslige utfordringer helt på egenhånd.
Her vil du lære og blir kjent med enkle Yogastillinger som strekker og åpner kroppens viktigste bevegelser, samtidig hvordan du kan finjustere og korrigere deg selv i en hver strekk øvelse og finne din riktige stilling. Og for å nå enda raskere resultater brukes Triggerpunkt baller for å løsne, myke, hydrere og restituere på det dypeste kroppsnivå (der nybegynner Yoga ikke kan nå inn).
Her kan du frigjør og restituere smerter, skader, slitasjer, og bli bedre kjent med dine bevegelses mønster, fra huden til alt av vev, muskler og nerver dypt rundt skjelettet, forbedre din holdning og bevegelses funksjon og spare masse tid og penger ved å behandle deg selv, og dermed andre mennesker du er glad i som trenger denne kunnskapen.

 

Oppstart: 1 April 2021
 
Lær å bruk naturens ville planter og nyttevekster.
Dette kurset gir deg en introduksjon til natrens ville planter, blomster, trær, sopper, urter, sjøgress, røtter osv. Her kan du lære hva ulike planter gjør for kroppen, hvordan du øker mangfoldet i mikro organismene dine som vil bidra til bedre helse, velferd og yte evner. I tilegg lære oppskrifter fra salat, mat, urte tea og kremer en kan lage selv. Kunnskapen i både praksis og terori, har blitt brukt av våres forfedre i 1000 vis av år, og støttes gjennom nyere mikrobiom og enæringsforskning,
Oppstart: 10 May 2021
Mer info om kurset kommer snart…

Online timepriser

ONLINEØKTER

15 min Mapping 150,- (NOK)
55 min Session 800,- (NOK)
75 min Session 1000,- (NOK)

FLERE ØKTER

5 Sessions gir 10% rabatt
10 Sessions gir 20% rabatt

Min jobb er å lytte på dine ønsker og behov, gi deg trygghet og tiden du vil trenge, slik finner vi de beste optimale løsninger. Jeg garanterer deg langvarige resultater utifra programmet, ellers pengene tilbake.

Mitt ønske er å gi deg eierskap over øvelsene og motivasjon til å fulføre planen. Hente opp alle verktøy og resurser som du har inni deg. Din unike kropp, sinn og bakgrunn og er alltid respektert og taushetsbelagt.

Usikker på hvor du skal starte? Fyll inn kontaktskjema og jeg hjelper deg videre.

INDRE SONE VIDEO BIBLIOTEK

Veiledet mindfulness og meditasjons audioer