Få livet på stell og føl deg vel

For å oppnå langvarig helse og velferds suksess trengs motivasjon. Motivasjon er klarhet av vår frie vilje som driver oss og den endringen vi ønsker.

Jeg hjelper deg å øke styrke, bevegelighet, ferdigheter, øke fettfri kroppsmasse og behandle plager og skader, samtidig styrke oppmerksomhet på den indre sansen av deg selv (interosepsjon) med evner til å håndtere stress/ utfordrende følelser, forbedre romfølelsen (propriosepsjon) og få en bedre kroppsholdning og en fredelig sinnstilstand.

Programmer for privat, sport/idrett og bedrifter

Trening og Behandlings programmer tilpasses etter behov og omfang.

Jeg hjelper å skreddersy øvelser og metoder innenfor spesifikke retninger og mål; med integrerende undervisning i teori og praksis for suksessfull gjennomføring og resultater som varer.

Fysisk: restituer skader/plager, øk fettforbrenning, styrke og muskelvekst, ferdigheter og bevegelighet.

PT undervisning, styrke, bevegelighet, fleksibilitet, elastisitet, stabilitet, robusthet, biomekanikk/ biotensegritet, prehab & rehab, manuell behandling, bindevevsmassasje, yoga, kraftoverføring (laste mønster) og kostholdsveiledning.

Metoden er å endre hjernens sensoriske og motoriske vaner, som gir forbedret nevro-muskulær viljestyrt kontroll over kroppens bevegelser. Samt tilby riktig mat og næring som øker muskelmasse, organ funksjon, fleksibelt og regulert stoffskifte som vil naturlig øke fett forbrenning og utstråle sunnhet og vitalitet.

Psykisk/emosjonelt: bedre selvtillit, håndtere stress og oppnå fred, livsglede og en ustoppelig drivkraft.

Coaching; oppmerksomhet, psykoemosjonell trening; motiv og perspektiv; forestillingsevner; visualisering; mindfulness, meditasjons og optimal pustefunksjon, for å bedre styrke koblinger mellom sinnet, hjernen, følelser, kroppen og sosial livet.

Lær å håndtere stress, utbrenthet, depresjon, angst, søvn mangel og utfordrende følelser gjennom tilpasset tilrettelegging av fysisk og psykisk tilstedeværelse og motiverende livsstilsendringer.

Ernæring: livsstilsendring og kostholdsveiledning uten tilbakefall.

Opplev løsninger til utallige symptomer og diagnoser ved å enkelt endre kostholdet, opplev hvordan riktig næring naturlig øker bentetthet, muskelmasse og reduserer unødvendig kropps fett!

Metoden er å skredders hvilken mat og næring som 100% støtter dine mål; med vektnedgang; økt muskelmasse; kognitive ferdigheter; lykke-hormoner og en vital tilstand av sunnhet, glede og velvære.

Ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud

online økter

Vi arbeider først gjennom å kartlegge hindringer:

Fysisk: privat/yrkes belastninger, skader og kompenserings mønster.

Psykisk/Emosjonelt: nivået av stress, selvbildet og ubehandlet følelser.

Ernæring: feil næringskilder i forhold til mål, gener, tarm helse og miljø.

Få en fri ernæringsveiledning ved å bli med på e-post listen!