Naturlig mat, ville planter og oppskrifter

0 deltakere

Dette kurset kommer i 3 viktige deler, for å gi deg en full opplevelse i teori og praksis på hvordan leve sunt og bli den beste versjonen av deg Selv!

Naturlig Mat (del 1), Ville Planter (del 2) og Sunne Oppskrifter (del 3).

Kurset er for deg som ønsker en helhetlig kunnskap og forståelse i teori og praksis – på hvordan du og dine kan leve sunt, naturlig og øke alle kroppens helsefordeler og redusere plager, problemer og helseutfordringer som vi møter på i dagens samfunn.

Kurset vil skje Online å vare over 3 uker med 1 av 3 deler per uke, slik får deltakerne mest mulig ut av kurset og vil integrere de løsninger som passer den enkeltes mål og behov. Kurset kjøres live via Zoom med mulighet for spørsmål og kommentarer underveis, hver økt blir spilt inn slik at de som ikke rekker datoene får alt med seg neste dag. I tilegg blir det delt ferdige innspilte videoer, tekst og bilder i pdf som hjelper oss å huske, samt vil fungere som hjemmelekse da alle 3 øktene vil bygge på hverandre, med naturlig mat, ville planter og sunne oppskrifter.

Pris per deltaker: 2000,- (Early Bird pris: 1500,-)

Live Zoom økter 2 timer per (1, 2, 3) økt (6 timer tilsammen), her vi går sammen gjennom, stiller spørsmål, får live svar, pluss ekstra kompendier og video veiledning slik at en velger hvor mye en vil lære også på egenhånd.

Kurset fungerer utmerket for par, som vil samtidig halvere prisen på kurset.

Oppstart i Juni – Dato kommer snart!

 

BESKRIVELSE AV KURSETS 3 DELER:

1ste del handler om vår livsstil, sosiale miljø, kultur, mat industrien, troer og perpsektiver som styrer og former våres mat valg. Hva vi kan gjøre for å velge enkelt og sikkert den sunneste / naturligste kosten – ut fra egne mål og behov. Hvilken matvarer i butikk og gjennom å handle online – vil støtte egen helse, energi og humør (pluss mikrobiomet) 100%.


Du vil lære:

  • Hva er sunn naturlig mat og hva vil si å få 100% utbytte og opptak av næringen vi trenger, uten alt det unødvendige som kroppen sløser energi på? Vi ser raskt over logikken når vi sammenligner dagens kosthold, helse og tarmflora, med våres forfedre, for over 10.ooo år siden. Har vi egentlig friheten til å velge maten som gjør oss friske og sterke og totalt unngå sykdommer?
  • Hvordan finne naturlig mat og handler like billig og til og med billigere en før? Du får blant annet en liste med eksempler på ulike økologiske produkter og naturlige løsninger fra ulike matbutikker, lokal mat og nettbasert handel får å handle sunt og billig.
  • Hvilken mat og produkter påvirker kroppens evne til å forbrenne mer fett på lik linje med karbohydrater og sukker, hvordan få i oss alle de essensielle aminosyrene som øker muskelmasse, reparerer slitasje og skader, øker energinivået (ATP), gir balanse til hormoner som stabiliserer kroppsvekt, kroppsform og humøret?

 

2dre del gir deg kunnskap til å plukke å ta i bruk ville planter og nyttevekster i norsk natur.

Du vil lære:

  • Hvordan ville planters avanserte plantefiber bygger og styrker mikrobiomet (mikro organismene) som vil øke helsen, immunsystemet, humøret og redusere sykdom, plager, fedme, diabetes, kreft, allergier, hjerte, karsykdommer og autoimmune sykdommer som ms og fibromyalgi.  
  • Hvilke planter kan du bruke for å dekke dine personlige behov? Lær om kjente norske ville planter som vil gi deg alt fra ekstra næring, energi, en dypere kontakt med egen kropp og kan fungere som naturlig medisinering. Vi ser på planter som kan beskytte oss for myggstikk, virke som solkrem, får sår til å gro raskere, gir fin sunn hud, redusere allergier, betennelse (inflamasjon), bekjemper patogener som viruser, parasitter, sopper og ugunstige bakterier.
  • Hvordan du kan tørke, fryse, fermentere, oppbevare og lagre mat og ville planter over tid, spesielt gjennom høsten og vinter perioden.

 

3dje del setter alt i sammen, med matvarer og ville planter i gode sunne smaksrike oppskrifter.

Du vil lære:

  • Hvilke planter som passer sammen, og til ulike matretter, fra salater, grønnsakswok, frukter som demper plantenes bitterhet, gi ekstra god næring og smak til frokost, middager, sunne snacks alternativer, deserter og smoothier.
  • Hvordan lage egne produkter som urte te, tannkrem, hårbalsam, fuktighetskremer og såper.
  • Du vil få ferdige oppskrifter med bruk av både mat fra butikken og ville planter fra naturen, samt tips og linker til et hav av muligheter når det kommer til å leve sunt, trygt, godt og billig som vil tjene resten av ditt liv, skåne miljøet og videreformidle helse kunnskapene videre til dine nære, kjente og de kommende generasjoner.

 

Påmelding kommer snart!

Curriculum is empty

Instruktør

2,000 kr 1,500 kr

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *