DINE BEVEGELSER

Skreddersydde bevegelses øvelser, metoder og rutiner, så du kan –

bli den beste versjonen av deg selv!

Pusten er nøkkelen til dine svar, og vil åpne dørene til ubegrensede muligheter

Det er ingenting som produserer mer energi, klarhet og balanse enn evner til å regulere sin egen pust optimalt.

 Vi tar ca 20.000 pust hver dag, ved å bruke 5-15 min på pustearbeid daglig i en periode, kan vi oppnå bedre helse, velvære, energinivå, restitusjon, søvnkvalitet og prestasjonsevner. 

Pust riktigere og sitt igjen med ekstra overskudd til alt du måtte trenge!

PUSTEARBEID

Yoga for dine kroppsmønsters behov

Dine unike kroppsmønster og mentale vaner er i fokus, slik tilpasser vi de riktige stillingene, bevegelsene og rutinene for din helhet.

Vi oppdager hvilken restituerende (yin) og stabiliserende (yang) stil du trenger mest fokus på. Kombinert med bodywork (ATSI) for å forstå alle kroppens systemer og inngrep fra IFS (Internal Family System) og NT (Neuro Training) for å forstå Sinnets systemer – oppnår vi total forening av kropp, sinn og følelser og livskvalitet.

YOGA OG BODYWORK

Personlig Trening og Kostholdsveiledning 

Dine egne treningsøvelser i ett program med kostholdsrutiner som sikrer deg ønsket livsstilsendring.

Ditt ønske/behov kartlegges, du blir sett og forstått i din helhet og deltar aktivt i prosessen av trening og kostholdsprogrammet med oppfølging for å sikre at endringene blir langvarige.

Med eller uten treningssenter, kan du oppnå all styrke, kraft, utholdenhet, bevegelighet og kroppskontroll. Jeg hjelper deg å tilpasse løsninger både on-site og online.

PT OG KOSTHOLD

Coaching for utøvere i sport og idrettskonkurranse

Ta steget til topp nivå og opplev resultater og potensialer du ikke var bevisst på. Vi har alle svake og sterke sider som jeg avdekker i alle detaljer, for å tilby unik veiledning til utøvere som ønsker maksimal vekst og resultater.

Ved å oppdage “blindsoner” (svake sider) i utøverens kroppsmønster og engasjere riktig treningsmetoder løfter vi nivået høyere både fysisk og psykisk. Samtidig forbedrer vi allerede ferdigheter og egenskaper (sterke sider), slik kan du sikte deg mot verdenstoppen med større sikkerhet og gevinst.

TRENINGS COACHING

Calisthenics betyr vakker rå styrke

Calisthenics utføres med egen kroppsvekt og minimalt utstyr. Perfekt for deg som ønsker å trene når som helst og hvor som helst.

Du kan bruke treningssenter, treningsparker, lekeplasser, eget hjem og naturen. Alt du trenger er en stang (bars), en grein eller turnringer og bakken du allerede går på.

Bli den sterkeste versjonen av deg selv, og opplev vakkerheten med å utvikle ferdigheter og utøve disse med “perfekt form”. Denne treningen virker skadeforebyggende, øker selvbevissthet, kroppskontroll og gir en helt rå naturlig styrke som både ses og føles.

CALISTHENICS

Manuell Behandling for “issues in the tissues”

Avspenning, frigjøring og integrering av nerver, muskler, ledd, blodårer og pustefunksjon gjennom behandling av bindevevet (fascia). 

Denne behandlingen (ATSI/”rolfing”) hjelper deg og integrere hjernen med kroppen og få full støtte til tyngdekraften.

Få mindre plager, restituer skader, bedre holdning, bevegelsesfunksjon og en rikere opplevelse med kroppen din.

MANUELL BEHANDLING

SKREDDERSY DIN EGEN KOMBO

Ulike Treningsmetoder:

* Klatring & buldring (innendørs/utendørs)
* Vektløfting * Bodybuilding
* Utholdenhet, løping, tabata, turer osv..
* Calisthenics (egenvekt)
* Yoga & Mindfulness (meditasjon)
* Prehab & Rehab (forebygging)

Forslag til metoder i kombinasjon:

Cali-Yoga

* Calisthenics og Yoga gir deg det beste fra to verdener. 
Yoga for indre ro, fokus og bevegelighet, med Calisthenics for styrke, kroppskontroll og fysikk. En unik dans av rå styrke, selv-kontroll, økt bevegelighet. Cali-Yoga vil gi deg mer flyt og mindfulness i hverdagen.

Vi finner noe som passer deg perfekt!

ONLINE ØKTER

GI DIN TRENING – MENING

DIN KROPP TRENGER DIN OPPMERKSOMHET NÅ!

ONLINE KURS

 
Det du trenger for å behandle og restituere din kropp – på egenhånd.
Dette kurset kombinerer Yoga, Bodywork og triggerpunkt baller for å nå enda dypere, grundigere og raskere behandlings resultater. Triggerpunkt baller kommer til lokalt og dypt, Yoga posisjoner og synkroniserte bevegelser gjennom Bodywork (manuell behandlingsmetoder / ATSI) integrerer alt sammen – globalt.
Tilsammen får du en helhetlig opplevelse, fysisk og psykisk på å behandle egne kroppsmønster og finne hovedårsaken bak dine mønster og vaner som vil gi deg fremtidig frihet og bevegelses glede.
Se facebook gruppen (klikk her) for neste kurs.
 
Lær å bruk naturens ville planter og nyttevekster.
Dette kurset gir deg en introduksjon til natrens ville planter, blomster, trær, sopper, urter, sjøgress, røtter osv. Her kan du lære hva ulike planter gjør for kroppen, hvordan du øker mangfoldet i mikro organismene dine som vil bidra til bedre helse, velferd og yte evner. I tilegg lære oppskrifter fra salat, mat, urte tea og kremer en kan lage selv. 
Denne kunnskapen i både praksis og terori, har blitt brukt av våres forfedre i 1000 vis av år, og støttes gjennom nyere mikrobiom og enæringsforskning,
Se facebook gruppen (klikk her) for neste kurs.

 

Utendørs (og online) Yoga i Kristiansand.

Opplev strekking, mobilitet og stabilitet tilpasset din kropp. I sommer 2021 har det vært utendørs Yoga timer på blant annet bystranda.
Sanden har vært vår Yoga matte og gitt oss mye god stimulering med sol, mild vind og utsikt mot havet. I kaldere tider tilbyr jeg mere online Yoga og on-site på ulike sentere og studioer i Kristiansand og Valle (setesdalen) området.
Følg med på facebook gruppen (klikk her) for å få med deg din indre sone`s Yoga.

 

Calisthenics er egen kroppsvekt trening som gir rå kraft, styrke og kroppskontroll.

Få en kropp som både ser og føles sterk ut, med mins mulig utstyr og riktig stimuli for best resultater!
Det har aldri passet bedre å introdusere Calisthenics i disse utfordrene tider med stengte treningssenteret. Lær basic styrke øvelser for hele kroppen tilpasset nøyaktig ditt nivå, som nybegynner, praktiserer eller avansert. 
Her har vi dannet en facebook gruppe for flere kurs og treningsdager (klikk her)

FRI KONSULTERING

En uforpliktende samtale for kartlegging av behov